Edita Rizvić i Relax centar „Royal“: „Mi čuvamo vaša leđa“

Relax centar „Royal“ otvoren je sredinom jula ove godine, a vlasnica centra je mlada poduzetnica i diplomirana fizioterapeutkinja Edita Rizvić. Edita je nakon završene velikokladuške Gimnazije upisala Fakultet zdravstvenih studija na Univerzitetu u Sarajevu, smjer fizikalna terapija i rehabilitacija.Za izuzetne rezultate tokom studija, Editi je dodjeljeno priznanje „Zlatna značka“ Univerziteta u Sarajevu. Nakon završenog studija, pripravnički staž je odradila u Kliničkom centru u Sarajevu, a odmah nakon toga zaposlila se u Banjskom  rekreacionom centru „Terme Ilidža“, gdje je provela šest godina.

Tokom šestogodišnjeg radnog iskustva, Edita se najviše bazirala na tzv. „sindrom bolnih leđa“ tako da je u Relax centru „Royal“ zastupljena terapijska i medicinska masaža.

Pored klasičnih relax, anticelulitnih i sportskih masaža u centru „Royal“ zastupljene su i savremene metode u fizikalnoj terapiji.

Relax centar „Royal“ nalazi se u Kozaračkoj ulici u Velikoj Kladuši, svi koji imaju potrebe za masažom mogu zakazati termin svakog dana osim petka u terminu od 9-19h, a nakon toga se prepustiti vještim rukama fizioterapeutkinje Edite.

VIDEO PRILOG