Obavijesti o smrti

Obavještavamo rodbinu i prijatelje da se 30. jula na Ahiret u 67-oj godini života preselila Nuhanović, rođena Velić, Šefika – supruga Mede iz Vejinca.

Dženaza polazi u četvrtak, 31. jula ispred kuće umrle u 17:00h, a obaviće se na džematskim mezarlucima Vejinac u 17:30h.

Ožalošćeni: suprug Mehmed zvani Medo, sin Asim, kćerke Šemsa i Bilka, brat Zuhdija, sestre Sebila i Sedika, unučad Mahmut, Bajro, Mubera, Firdesa, Šejla i Neira, praunuk Darko, djever Abid sa porodicom, zaove Nazifa, Hatidža, Mejra i Sabila sa porodicama, porodice Velić, Nuhanović, Rizvanović i Durić, ostala rodbina, komšije i prijatelji.                                                                                                                    Obavještavamo rodbinu i prijatelje da su ekshumirani posmrtni ostaci Kovačević (Džemala) Fikreta iz Velike Kladuše, koji je poginuo 25. decembra 1994. godine u 33-oj godini života.

Dženaza i ukop će se obaviti u četvrtak, 31. jula na mezarlucima Dubrave u 15:00h.

Ožalošćeni: majka Asima, supruga Senada, sinovi Adnan i Fikret, braća Smail i Asmir, sestre Zlatka i Asmira, unučad Hana i Adem, ostala rodbina, komšije i prijatelji.                                                                                                                      


                       
Obavještavamo rodbinu i prijatelje da se 27. jula na Ahiret u 82.-oj godini života preselio Dizdarević (Huseina) Hasan.

Dženaza polazi u utorak, 29. jula ispred porodične kuće umrlog u Šumatcu u 15:30h, a obaviće se na mezarlucima kod džamije u Šumatcu u 16:00h.

Ožalošćeni: supruga Fehima, kćerka Asima, zet Fikret -mehaničar, unučad Asmira, Admir i Amir, praunučad Anil, Alvin i Adna, braća Ibrahim zvani Braco i Feho, sestra Zejna, snahe, bratići, ostala rodbina, komšije i prijatelji.                                                                                                      


Napomena: obavijesti o smrti na web stranici držat ćemo objavljene 72 sata