Obavijesti o smrti

Obavještavamo rodbinu i prijatelje da se 29. augusta na Ahiret u 79-oj godini života preselila Hodžić, rođena Kekić, Ajša.

Dženaza polazi u utorak, 02. septembra ispred kuće umrle u Gornjoj Slapnici u 15:00h, a obaviće se na porodičnim mezarlucima u blizini kuće.

Ožalošćeni: sinovi Nijaz i Senad, kćerke Rabija, Adila, Senada i Bajrama, unuk Denis, zetovi Šefik i Sabit, ostala rodbina, komšije i prijatelji.


 

 

Obavještavamo rodbinu i prijatelje da se 31. augusta na Ahiret u 78-oj godini života preselila Mahmutović, rođena Hrnčić, Fatima.

Dženaza polazi u ponedjeljak, 01. septembra ispred kuće umrle u 16.15h, a obaviće se kod džamije u Golubovićima u 17.00h.

Ožalošćeni: sin Munib, kćerke Fatma i Hasnija, snahe, unučad, praunučad, sestrići, sestrišne, ostala rodbina, komšije i prijatelji.


Obavještavamo rodbinu i prijatelje da se 31. augusta na Ahiret u 82-oj godini života preselila Mekanović, rođena Brkić, Bejza.

Dženaza polazi u ponedjeljak, 01. septembra ispred porodične kuće u 16:00h, a obaviće se na porodičnim mezarlucima Mekanovići po dolasku.

Ožalošćeni: sinovi Zuhdija i Omer, kćerke Zlata i Kada, snahe Jasminka i Fatima, zetovi, unučad, praunučad, ostala rodbina, komšije i prijatelji.


Obavještavamo rodbinu i prijatelje da se 30. augusta na Ahiret u 73-oj godini života preselio Džebić (Sulejmana) Šerif.

Dženaza polazi u nedjelju, 31. augusta ispred kuće umrlog u Brezovom Polju u 15:00h, a obaviće se na mezarlucima Brezovo Polje po dolasku.

Ožalošćeni: supruga Emina, sinovi Ramo, Safet i Sulejman, kćerka Senija, zet Dževad, snahe Suada, Silvana i Dijana, bratići, bratišne, unučad, ostala rodbina, komšije i prijatelji.


Obavještavamo rodbinu i prijatelje da se 29. augusta na Ahiret nakon duže bolesti u 75-oj godini života preselio Bašić (Husejina) Hašim.

Dženaza polazi u subotu, 30. augusta ispred kuće umrlog u Elezovićima u 15:00h, a obaviće se na džematskim mezarlucima Sinokos po dolasku.

Ožalošćeni: sin Sejad, kćerke Hajra, Šemsa, Esma i Rubija, snaha Elvira, zetovi, unučad, praunuče, ostala rodbina, komšije i prijatelji.


Obavještavamo rodbinu i prijatelje da se 28. augusta u Americi na Ahiret nakon duže i teške bolesti u 42-oj godini života preselila Kajtezović, rođena Odobašić, Indira.

Dženaza će se obaviti u subotu, 30. augusta u Americi u 15:00h po američkom vremenu. O datumu i terminu klanjanja dženaze u odsustvu bićete naknadno obaviješteni.

Ožalošćeni: suprug Sakib, kćerka Ilderina, majka Hanča, unuk Dino, zet Deandre, svekrva Zuhra, brat Emin, snahe Rasema i Mela, zaova Vahida i djever Vahidin sa porodicama, bratići Edvin i Sanel, bratišne Alma, Sanela i Mirela, stric, stričevići, ostala rodbina, komšije i prijatelji.


 


Napomena: obavijesti o smrti na web stranici držat ćemo objavljene 72 sata