Obavijesti o smrti
Obavještavamo rodbinu i prijatelje da se 15. aprila na Ahiret u 85­oj godini života preselila Miljković, rođena Alibašić, Adila.
Dženaza polazi u srijedu, 16. aprila, u 15:30h ispred kuće umrle u Trnovima, a obavit će se na porodičnim mezarlucima kod Pijace Trnovi u 16h.
Ožalošćeni: sinovi Kasim, Mehmed zvani Meho i Arif, kćerke Zarifa, Arifa, Zehira i Emina, unučad Asim zvani Žile, Damir, Emil, Edo, Emir, Alma, Indira, Selma, Senada, Fadila, Sabina i Edina, brat Husein, praunučuda, prapraunučad, snahe, zetovi, ostala rodbina, komšije i prijatelji.

Obavještavamo rodbinu i prijatelje da se 13. aprila nakon duge i teške bolesti na Ahiret u 68­oj godini života preselila Mržljak, rođena Gračanin (Hasana), Alija.
Dženaza polazi u srijedu, 16. aprila, ispred kuće umrle u ulici Stari grad, a obavit će se na mezarlucima Grabež u blizine kuće u 15h.
Ožalošćeni: suprug Hasan, sinovi Eveldin i Denis, snahe Hasnija i Nataša, unuke Eveldina i Melanije, brat Husein, sestra Adila, ostala rodbina, komšije i prijatelji.


Napomena: obavijesti o smrti na web stranici držat ćemo objavljene 72 sata