Obavijesti o smrti
Obavještavamo rodbinu i prijatelje da se 30. decembra na Ahiret u 85-oj godini života preselila Kajtazović, rođena Jašić (Mehe) Hasiba.
Dženaza polazi u četvrtak, 01. januara, ispred kuće umrle u ulici Hamdije Pozderca u 14:30h, poslije ikindija namaza, a ukop i klanjanje dženaze će se obaviti na gradskim mezarlucima Grabež.
Ožalošćeni: muž Ibrahim, sinovi Adem, Alaga i Asim, kćerke Ajša, Asima i Anisa, brat Hasan, sestra Nura, snahe Zehira, Seida i Zehra, zetovi Nermin i Hamo, unučad Enes, Jasmina, Enisa, Kenan, Kemal, Kenan, Kamela i Amela, praunučad Alan i Ana, ostala rodbina, komšije i prijatelji.

Obavještavamo rodbinu i prijatelje da se 29. decembra na Ahiret u 67-oj godini života preselio Mustedanagić (Hasana) Mustafa zvani Muća.
Dženaza polazi u srijedu, 31. decembra, ispred porodične kuće umrlog u Klupama u 13:30h, a obavit će se na porodičnim mezarlucima „Rajnovac-Križ“ u 14:00h.
Ožalošćeni: supruga Bajrama zvana Hasnija, sinovi Šaban, Mustafa, Suad, Mirsad, Ramiz, Safet i Edmir, kćerke Senada, Suada i Ramiza, sestra Alija, snahe i zetovi, unučad i praunučad, ostala rodbina, komšije i prijatelji.

Napomena: obavijesti o smrti na web stranici držat ćemo objavljene 72 sata

 

Kontakt

Adresa:
Ul. Ibrahima Mržljaka 30, Velika Kladuša, 77230, BiH
Redakcija/marketing:
+387 37 771-531
Direktor/fax: + 387 37 773-510
E-mail:[email protected]
[email protected]