Obavijesti o smrti

Obavještavamo rodbinu i prijatelje da se 31. oktobra na Ahiret u 55-toj godini života preselio Rekić (Arifa) Husein iz Vejinca.

Dženaza polazi u subotu, 01. novembra ispred kuće umrlog u Vejincu u 14:00h, a klanjaće se nakonikindija - namaza na džematskom mezarju u Vejincu.

Ožalošćeni: supruga Redžifa, sinovi Zehrudin i Sabahudin, kćerke Reufa i Zehrudina, brat Hasan, sestra Ismeta, snaha, zet, unučad, ostala rodbina, komšije i prijatelji.


Obavještavamo rodbinu i prijatelje da se 26. oktobra u Travniku na Ahiret u 63.-oj godini života preselio Dizdarević (Paše) Ismet, rodom iz Šumatca.

Dženaza će se obaviti u nedjelju, 02. novembra u Travniku nakon podne namaza. Prijevoz na dženazu biće obezbjeđen autobusima iz Velike Kladuše. Polazak autobusa je u nedjelju iz Gradskog parka u 5:30h, a ispred džamije u Šumatcu u 06.00h. Zainteresirani za odlazak na dženazu se mogu obratiti na brojeve telefona 061-764-633 (ef. Faruk) ili 061-767-377 (Nurija Pašin).

Ožalošćeni: supruga Zejfa, sinovi Sanel, Admir i Mustafa, kćerka Sanela; braća: Hasib, Nurija, Fikret i Muhamed, sestre Senija, Džemila, Minka i Fikreta, snahe, zet, unučad, ostala rodbina, komšije i prijatelji.                                                                                                              


Napomena: obavijesti o smrti na web stranici držat ćemo objavljene 72 sata