Odgođen najavljeni plesni spektakl „Vatra Anadolije“ u Cazinu za 19.maj

Kompletna regionalna turneja svjetskog plesnog spektakla „Vatra Anadolije“ ili „Fire of Anatolia“ iz R. Turske u koju su bili uključeni i gradovi Sarajevo, Cazin i Zagreb, zbog iznimno velikih problema oko dopremanja produkcije i transporta iste je odgođena.

“Iako je interes u  Cazinu  i cijelom regionu za muzičko plesni spektakl  bio vrlo velik, unatoč  naporima organizatora  logistički  nije bilo moguće organizirati  nastup u navedenom terminu te je Cazin  ubačen u dio turneje koja se nastavlja u oktobru mjesecu tačnije 06. oktobra  2017. godine.  Znači  ne otkazuje se, već se pomjera ili prebacuje a novi termin u Cazinu je 06. oktobar”, saopćili su iz agencije „Stage Art“, koja je bila organizator ovog plesnog spektakla. Već kupljene ulaznice za 19. maj u Cazinu vrijede i za novi termin (06. oktobar) a kupci koji žele povrat novca  to mogu učiniti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice i kupili. Stoga pozivamo i građane koji su svoje ulaznice kupili u prostorijama Radija Velika Kladuša  (RVK) da iste mogu vratiti i dobiti svoj  novac ukoliko to žele.

„Želimo  da iskažemo ogromno žaljenje  jer je vladao veliki interes  i nadamo se  da će želja svih posjetilaca biti ispunjena na novim terminima. Ulaznice se mogu vratiti na svim prodajnim mjestima gdje su i kupljene  uz mogućnost da ih zadržite za novi termin. U ime organizatora i managmenta plesne grupe izražavamo  zahvalnost  na razumjevanju  na novonastalu situaciju“, saopćeno je iz agencije Stage Art.